Het Genootschap voor Risicomanagement organiseert het Webinar “Risicomanagement voor sportorganisaties” op 3 december a.s. 16:00 uur.

Tijdens de Webinar wordt ingegaan op risico’s specifiek voor de sport sector. Met 17 miljoen liefhebbers/ deskundigen/ coaches heeft iedereen wel interesse in de sport een mening. Maar de meeste mensen kijken niet naar de organisatie daar achter en de risico’s die zich daarbij voordoen.

Spreker is Berry Debrauwer van Risk en Sport, hij houdt zich bezig met risicomanagement voor sportorganisaties. De heer Debrauwer heeft een achtergrond in vermogensbeheer en pensioenen en heeft daarnaast ervaring als vrijwilliger en bestuurder in sportorganisaties.

Meld je voor de Webinar aan via communicatie@gvrm.nl.
Na uw aanmelding ontvangt u voor de bijeenkomst een link om te kunnen deelnemen.