Verheugd zijn wij dat “Risk en Sport” van start kan gaan. Wij zijn: Berry Debrauwer, Rien  van Haperen en Bert Oostdam.  Nadat we medio oktober al de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst ( vennootschap onder firma) hadden gezet (zie foto) hebben we hard gewerkt om de operationele zaken, zoals website (www.riskensport.nl) , inschrijving Kamer van Koophandel, visitekaartjes enz op orde te krijgen.  We kunnen nu onze focus gaan verleggen naar waar het ons werkelijk om te doen is: sportbonden en andere aan de sport dienstverlenende organisaties helpen om hun risicomanagement goed op orde te brengen en, nog belangrijker, te houden.  Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op (info@riskensport.nl)

2018-11-20T15:40:09+00:00

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!